BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 27, 2010

TAG-TIG-TUG

Roomate saya meng'tag' saya hari. Amboi, first time ni kena tag. Try2 la nak jawab kononnya..Meh tengok hasilnya...



1. How tall should he be?
-tak tau la..yg pasti kena tinggi la dr saya...hehe


2. What hair colour should he have?
-hitam la kot..(kalo dh pure Melayu..hehe)


3. What kind of personality should he have?
-yg pasti bukan personality disorder..hehe

4. Older or younger?
-abah ngan ibu saya sebaya. kalo sama umur pn tak de masalah kn?


5. What film actor should he most be like?
-tak de kot, muka mmg x komersial lgsung..hehe


6. What singer should he most be like?
-ader ke org nk amik bt recording artis???


7. Do they need to cook?
-huih..musti, ibu kata penting tu...


8. What is his best body part?
-x pernah amik tau..bdn dia, lantak dia la..hehe


9. What car should he drive?
-kalo saya, TOYOTA vios kut...kalo dia, keta lembu pn tak pe dh..hehe


10. What one thing completely turns you on?
-sapa tak sayang bini oi..hehe (apa significant ni,entah la..hehe)


11. Who was the guy on your mind when you were doing this survey?
-saya memilih utk tak mnjawab soklan ni..sapa dia pn saya tak tau..hehe

12. Tag people to do this survey too.
 -sapa rasa nk tag diri sendiri, silakanlah, jgn segan2..hehe



~btw, thanks roomate sbb bg pengalaman ditag ni..hehe
lagi satu, dlm exam, kalo org tanya dlm English, jgn jawab dlm BM mcm budak kt atas ni..hehe

2 BICARA ANDA:

sofia mazlan said...

hahaha. smoge2 cepat2 tunang!!!!

tenno said...

haha..kita tgk sape dlu.. :)